Implicarea si seriozitatetea in activitatatile noastre sunt caracteristicile care definesc Giplast Group.

CINE SUNTEM

GIPLAST a aparut in 1977 ca societate manufacturiera specializata in extrudarea de profile PVC pentru constructii. Dupa un deceniu in acest sector, in 1988 a inceput productia de componente pentru industria mobilei: cantul incastrat. In acest sector, exploatand capacitatile mari de productie si inovatie, devine leader european. Dezvoltarea este atat de rapida incat, in 1993 a impus fondatorului sau, Giuseppe Marozzi, transformarea societatii din firma individuala in societate cu raspundere limitata, programand in acelasi timp investitii considerabile care sa garanteze o crestere corespunzatoare criteriile de calitate de la care societatea nu face rabat. Anii care au urmat au fost foarte intensi aducand multe inovatii. In 1997 a inceput productia cantului plat. Managementul a inteles la timp transformarile aparute in industria mobilei si, anticipand procesele de schimbare, s-a lansat cu determinare si forta pe aceasta noua piata. In perioada respectiva a aparut GIPLAST GROUP. Cifrele denota dezvoltarea comerciala a societatii in pietele europene: - 13.000 metri patrati de hale industriale intinse pe 50.000 metri patrati de teren, 70 de angajati, o capacitate de productie de 400 tone lunar.

ISTORIC

GIPLAST GROUP este o societate cu traditie din 1977 – De la infiintare totul s a dezvoltat cu succes, astfel incat multe inovatii s-au pastrat pana in zilele noastre. Evolutia celor 35 de ani de Giplast Group, o ilustreaza cu mandrie modificarile prin care a trecut trademark-ul MARCA GIPLAST.

PRODUCŢIE

In prezent GIPLAST GROUP este dedicata complet extrudarii laminata si profilata a canturilor ABS pentru industria mobilei. Peste 15 linii de productie asigura capacitati de productie semnificative precum si servicii eficiente. Caracteristica principala a companiei este subliniata de cercetarea si dezvoltarea permanenta a noilor materiale si materii prime. Prin capacitatea de adaptare la nevoile pietei, sustinuta de cunostinte tehnice complexe, am putut dezvolta procese invoatare in productie, fapt ce ne-a adus importante avantaje intr-o piata de acum standardizata.

productie 1 productie 2 productie 3